Afișez toate cele 4 rezultate

Lumânări Cununie

Cauți lumânări de cununie premium? Descoperă lumânările de cununie White Flower, create din pasiune pentru flori și sentimente.


White Flower vă pune la dispoziție o echipă tânără și pasionată de flori și sentimente pentru a vă ajuta să alegeți modelul de lumânări de cununie potrivit, în funcție de tematica nunții sau în funcție de preferințele cromatice! Toate modele de lumânări pentru cununie pot fi personalizate în funcție de preferințele clientului putând alege culoarea, compoziția și forma.

Lumânările pentru cununie sunt executate manual de echipa WhiteFlower.ro din flori și sentimente! Este recomandată comandarea lumânărilor de nunta cu minim 7 zile în avans, pentru a avea la dispoziție flori proaspete comandate cu 2 zile înaintea evenimentului.

Comanda se face telefonic, online sau puteți solicita o oferta de preț împreună cu detaliile necesare și unul din colegi noștri vă vor contacta îndată.

Din dorința de a fi aproape de tine într-o zi atât de importantă și încărcată emoțional, aranjamentele florale pentru nunta ta de vis vor fi ultima grijă, deoarece vor fi livrate de către curieri White Flower

cere o ofertă de preț pentru nunta perfectă

    BIFEAZĂ căsuța dacă înțelegi că acest formular îți colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat.
    Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]